2014. március 20., csütörtök

Cionista háttérhatalom gazdasági hadoszlopa Oroszországot támadja, politikai alapon, "pofára megy" a leminősítés - A háttérharalom gazdasági hadoszlopa is Oroszországot támadja

Cionista háttérhatalom gazdasági hadoszlopa Oroszországot támadja, politikai alapon, "pofára megy" a leminősítés

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=73626

A háttérharalom gazdasági hadoszlopa is Oroszországot támadja

2014. március 20. 19:12 Hunhír.info

Leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Oroszország közepes befektetői államadós-besorolását csütörtökön a Standard & Poor's. A háttérhatalom gazdasági hadoszlopai is megindították a támadást Oroszország ellen.

A zsidó hitelminősítő azzal a véleményével indokolta a lépést, hogy a Krím annektálása nyomán megnövekedett geopolitikai kockázatok, valamint az amerikai és az EU-szankciók kilátása visszafoghatja az oroszországi befektetéseket, gyorsuló tőkekivonást eredményezhet, és összességében tovább gyengítheti az orosz gazdaság máris romló teljesítményét.

A Standard & Poor's egyelőre megerősítette a devizában és hazai valutában fennálló orosz szuverén adósságkötelezettségek egyaránt "BBB/A-2" szintű osztályzatát. Közölte ugyanakkor: legalább egy a háromhoz az esélye annak, hogy felülvizsgálja Oroszország hitelképességi megítélését, és ennek nyomán a következő 24 hónapban leminősítheti az orosz adósbesorolást.

#Cionista #háttérharalom #gazdaság #Oroszország #politika #leminősítés #hitelminősítők