2015. február 3., kedd

FB-RSS Feed for Balázs Kiss : Photo - Az jó, hogy bukott és közismert ballib arcok viszik a prímet az új "baloldali, azaz ballib összefosásban is. Legalább egyértelmű. És igen, a liberális újságírók, tévések, rádiósok, bloggerek egyenként is vannak akkora gazemberek, mint gyurcsány. Már fényezik előre a dékás kerekasztalosok alfelét. Tudatosan szolgálják a nemzetellenes célokat. Mert ennyire hülye senki sem lehet, hogy a társadalom számára legrosszabbakat l��ssa jónak, kormányváltásra alkalmasnak! Ígérgetés nem számít, azt úg

FeedMyInbox
 

 

FB-RSS Feed for Balázs Kiss
FB-RSS Feed for Balázs Kiss

FB-RSS Feed for Balázs Kiss : Photo - MostMi = hiszteroliberális hazagyűlölő hőzöngő szélsőségesek, normális embereket meghurcoltatni kívánó idegenbérencek, norvég alapos álcivilek. Nem a tüntetések, a demokrácia minősége, meg a véleményhez való jogaink, hanem az ország ellehetetlenítése, lejáratása, feljelentése és meghurcoltatása a fornos nekik. Amiért mertünk normálisak maradni és nem a mindenkori szardéeszre szavazott a nép! Ha a lenin fiúkon - lányokon múlna, a jobboldal börtönbe kerülne, mint ahogy a negyvenes évek vég

FeedMyInbox
 

 

FB-RSS Feed for Balázs Kiss
FB-RSS Feed for Balázs Kiss // via fulltextrssfeed.com

Photo - MostMi = hiszteroliberális hazagyűlölő hőzöngő szélsőségesek, normális embereket meghurcoltatni kívánó idegenbérencek, norvég alapos álcivilek. Nem a tüntetések, a demokrácia minősége, meg a véleményhez való jogaink, hanem az ország ellehetetlenítése, lejáratása, feljelentése és meghurcoltatása a fornos nekik. Amiért mertünk normálisak maradni és nem a mindenkori szardéeszre szavazott a nép! Ha a lenin fiúkon - lányokon múlna, a jobboldal börtönbe kerülne, mint ahogy a negyvenes évek vég
2/3/2015 3:32:56 PM

lenin fiúkon - lányokon múlna, a jobboldal börtönbe kerülne, mint ahogy a negyvenes évek vége felé az egyszer már megtörtént. Győlöletbeszéd, intolerancia, szélsőség, terrorizmus, antidemokratikus, liberáliséknak vannak gumifogalmaik, mire hivatkozva tiltsanak be mindent ami nem ők.

Házmester szakma felesleges lejáratásán túl wink emoticon ezzel pont a libtardok szokták vádolni a jobbot, pedig pontosan az ő szokásuk a jogtalan adatgyűjtés, spicliskedés, feljelentés özön. A "fajtámadók", különféle kirívóan antiszociális bűnözők jogait védő taszok, helsinki bizottságok és hasonlók rendre a rendőrséget jelentgették fel a pedig normális intézkedéseikért, nyugati "emberjogi" vadliberális fórumokon és itthon is! Ezek miatt nem mernek rendet tenni a "jobbközép" tehetetlen kormányok, és bizony a rendőr is meggondolja, megéri-e a liberális meghurcoltatást a cigánybűnözőkkel szembeni határozott intézkedése. Nem jó ez így, hát ne legyen hatalmuk a libsiknek. Ez a pár mostmis nyomorult hiszterolib romkocsmatöltelék puszta önérdekből liberális, pénzért és a majdani hatalomért.

Róluk tudni hol állnak, de a látszólag függetlenek, mindenféle kommunikációsok, politológusok, és elemzők is ugyanazt a neolib atlanti cion hazugságrendszert propagálják, mert azért fizetik őket. Pl. a kitekinto hu oldalon legszélső hírszerzős cikkszerzőket idéző usrael sz*pás megy nap mint nap. Persze objektívnek hazudja magát az a szájt is. Nyilván nem ingyen működik semelyik média, a hirdetők is beleszólnak a politikai irányvonalba tehát nem függetlenek ezek. grin emoticon Jobboldalinak, vagy simán nemzetinek, konzervatívnak CSAK nyíltan lehet lenni, és mivel akkora nemzetközi rendszer épült ki liberálfélen, szükségszerűen szabadságharcol aki nemzeti és szociális érdekeket akar érvényesíteni.

Ja, a példa : "Orbáni mozgástérnövelés: teljes a kudarc" "X. Y. | 2015. február 3., kedd" x y, még egy rénes név sincs alá írva, zsindexről ismerős módszer : a vállalhatatlanul elfogult tartalmakat rendre így közlik le.

Ferdítenek is, mert Németország nem szállít fegyvert Ukrajnába, és nem törekszik a rossz viszonyra az oroszokkal, mint ahogy az usraeliek elvárnák. Nemzeti érdekeinkkel ellentétesen csatateret és blokádokat létrehozva, pedig lehetne béke és prosperáló keleti kereskedelem. Csak mert oroszék mertek nemet mondani a neoliberalizmusra, a kitekintős cikk Latin Amerikázik is egyet hadd szóljon. Mint a komcsik, olyanok a cionisták : semmit sem fogadnak el a saját birodalmi érdekeiken kívül.

Házmesterék levele

http://www.flagmagazin.hu/ politika/hazmesterek_levele

politika 2015. 02. 02.

Szép magyar szokás a feljelentősdi. Minden tévhittel ellentétben egyébként nem a Kádár rendszer vetette el a magvait a magyar társadalomban, szerettünk mi pörölni meg mószerolni előtte is, {...}
{...} de a '49-'89 közötti időszak népbetegítésének köszönhetően lett csúcsra járatva a dolog, szóval nyugodtan tekinthetünk rá a poszt-kádári deficitként.

Két alapvető fajtája van a feljelentőnek. Az első a kiállhatatlan szomszéd (alias Pattoghy Úr), aki beperli/feljelenti az összes szomszédját, meg amúgy mindenkit vélt vagy valós sérelmei miatt. Átlóg a faág, laza a kerítés, 10 centivel odébb a postaláda, 22:01-kor már hívja a rendőrséget a zene miatt, jelenti, ha késik a postás, stb. Ha a politika világában keresünk rá példát, akkor csak nézzünk körül a genderelméletes feministák, vagy szegregáció-ellenes bozótharcosok környékén.

Onnan ismerni meg őket, hogy van egy nagyon határozott elképzelésük az őket körülvevő világról, és egy alapvetően hibás elképzelésük arról, hogy annak hogyan kéne működnie. Ezt tudják patologikus szinten hisztérikusan művelni, amikor már ott is hibát keresnek, ahol nincs.

A második fajta a házmester és családja. Ők azok, akik a nekik nem tetsző dolgokra úgy reagálnak, hogy keresnek egy lehetőleg külső és nagyon gyakran vélt autoritást, akinél mószerolhatnak. Párttitkár, pártbizottság, Moszkva, Brüsszel, Washington, akárki. Magyar közéleti előfordulása a nyílt levelet hivatásszerűen aláíró közíró/értelmiségi/civil/ szakértő/jogvédő/stb. Most éppen a MostMi nevű civil izé mószerolna Merkelnél, mintha egyébként Angéla azért jönne Budapestre, hogy teljesítse Schilling Árpiék három kívánságát (Fékegyensúlyokat, Bázisdemokráciát, Orbántakarodást!).

Egyébként érthető Schillingék frusztráltsága. Klasszikus toposz ballibéknél, hogy Orbán meg úgy az egész Fidesz mucsai és nem szalonképes a fejlett nyugaton, és teljes elszigeteltség van, amiből csak akkor tudnak kilépni a magyarik, ha haladó demokraták vannak kormányon. Erre jön Merkel. Orbánhoz. Kénytelenek rászólni Merkelre, hogy itten nincs demokrácia, szóval jobb, ha tudja, kivel is ül le kávézni.

Akkor most következzék az én nyílt levelem:

Kedves MostMi!

Ha nyílt levelet írtok Angela Merkelnek, akkor azt érdemes németre lefordítva elküldeni neki, mert nem valószínű, hogy titeket nézeget, ha nagyritkán fellép a facebookra.

Tisztelettel,
Megalomán Mongúz

www.tutiblog.com

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

FB-RSS Feed for Balázs Kiss

FeedMyInbox
 

 

FB-RSS Feed for Balázs Kiss
FB-RSS Feed for Balázs Kiss

Mielőtt a hírlevélből megnéztem, sejtettem már, hogy csak a Jobbik merte észrevenni az ukrajnai behívók etnikai aránytalanságát, egy amúgy is jogtalan és erkölcstelen, cionista célokat szolgáló háborúba kifejezetten golyófogónak viszik a magyarokat. Amúgy az ukránokat is, lévén a besorozás maga állami erőszak! "Az országos átlag több mint kétszeresét hívják be Kárpátaljáról az ukrán hadseregbe - derül ki egy ukrán hírportál összeállításából. A jelenségre Szávay István országgyűlési képviselő hí
2/3/2015 1:30:59 PM

Kétszer annyi embert hívnak be Kárpátaljáról, mint máshonnan

Az orosz-ukrán konfliktus kezdete óta mantraként hajtogatja a kijevi vezetés, hogy a háború terheiből az ország minden nemzetisége számarányának megfelelően veszi ki részét, a sorozás nem fogja aránytalanul érinteni a kisebbségeket. A magyar kormány ezt puszira el is hitte nekik, és azóta Budapest i…

 

Photo
2/3/2015 10:47:21 AM


Balázs Kiss was tagged in Riedlinger Erika's photo.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at feedmyinbox.com

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions