2015. január 28., szerda

Donyeckben, a kép onnan van amúgy, amit művel a cionista banda, az az emberiségellenes háborús bűn! Orosz városokat oroszok nem lőnek, már itt bukik patkány jacenyuk és biboldó porosenkó összes terrorvádja, hazugsága. NEM vonták ki a nehéztüzérséget a nato bérencek, azzal városokat lőnek vaktában, így Mariupolt is az ukrán hadsereg vagy nato zsoldosok támadták. Persze a cionisták ezt is az oroszokra fogták. Mint a grúziai támadásuk idején, ott is városokat lőttek nehéztüzérséggel, szintén usa támogatással, sőt izraeli fegyverekkel is. Azt úgy kapták. Usrael saját bűneivel vádol meg másokat! Támadás ellen védekezni meg nem háborús bűncselekmény.

Donyeckben, a kép onnan van amúgy, amit művel a cionista banda, az az emberiségellenes háborús bűn!

Orosz városokat oroszok nem lőnek, már itt bukik patkány jacenyuk és biboldó porosenkó összes terrorvádja, hazugsága. NEM vonták ki a nehéztüzérséget a nato bérencek, azzal városokat lőnek vaktában, így Mariupolt is az ukrán hadsereg vagy nato zsoldosok támadták. Persze a cionisták ezt is az oroszokra fogták. Mint a grúziai támadásuk idején, ott is városokat lőttek nehéztüzérséggel, szintén usa támogatással, sőt izraeli fegyverekkel is. Azt úgy kapták.

Usrael saját bűneivel vádol meg másokat! Támadás ellen védekezni meg nem háborús bűncselekmény.

Donyeck városának vezetőjének drámai hangú segítségkérő levele

2015. január 28. 11:08 Hunhir.info

Donyeck városának vezetője drámai hangú segítségkérő levelet írt a világ közvéleményéhez, amelyben részletesen ismerteti a települést ért károkat is. Igor Yurjevich Martinov levelében figyelmeztetett: az embergyűlölő ukrán kormány válaszút elé állítja őket: vagy meghalnak nem behódolva az ukrán kormánynak, vagy harcba mennek az életünkért, feleségeikért, gyermekeikért és nagyszüleikért.

Emlékezetes, az EBESZ megfigyelői szerint ukrán oldalról jött az a tüzérségi csapás is, amely egy trolibuszt talált el, megölve a bent várakozó civileket. Az Amnesty International jelentései szerint pedig az ukrán hadsereg szabadcsapatai direkt hátráltatják vagy feltartóztatják még a nyugatról jövő segélyszállítmányokat is, ezzel egy esetleges humanitárius katasztrófát előidézve.

Donyeck város hivatalának elnöke, Igor Yurjevich Martinov levélben fordul a Nemzetközi Közösséghez!

Donyeck város lakóinak nevében, a városi hivatal és a saját nevemben fordulok a világ közösségeihez ebben a kritikus helyzetben, hogy halasztást nem tűrően segítsenek és reagáljanak adekvátan a földünkön zajlódó eseményekre.

Az utóbbi néhány napban az ukrán hadsereg megállás nélküli támadások alá vette a városunkat: békés emberek halnak meg, gyerekek, idősek, lakóházak, kórházak, iskolák, óvodák és a városi infrastruktúra semmisül meg.

Csak az elmúlt hét alatt az ukrán megszállók tüzérségi támadásai következtében 27 civil állampolgár halt meg és 71 lakos kapott különböző súlyosságú sérülést. 105 lakóház lett szétrombolva, 3 kórházi részleg, 2 óvoda és 3 iskola. A katonai hadműveletek kezdete óta a városban 2367 lakóház semmisült meg. Bejelentjük, hogy az egyetlen óhajunk, hogy történelmi hagyományainknak megfelelően, kultúránkat és szokásainkat megtartva, anyanyelvünkön beszélve élhessünk békében és jó szomszédi viszonyban a szomszédos nemzetekkel, népekkel és államokkal, akik nem ellenségesen viszonyulnak hozzánk. A donyecki emberek természetükből adódóan szorgosak és alkotóak, de most kénytelenek fegyvert ragadni, hogy megvédjék saját életüket és jövőjüket, de hangsúlyozom, más választást nem is kaptak. Soha nem mutattunk agressziót egy nép, vagy állam ellen sem, nem célunk az expanzió, vagy idegen területek bekebelezése. De a saját földünkért és családjainkért az utolsó csepp vérünkig fogunk küzdeni.

Jelenleg a Donyecki föld városait és falvait civil emberek vére borítja, akiknek mindössze annyi a bűnük, hogy felléptek az emberiséggyűlölő ukrán kormány politikája ellen. Más lehetőséget nem is biztosítanak nekünk, vagy meghalunk nem behódolva az ukrán kormánynak, vagy harcba megyünk az életünkért, feleségeinkért, gyermekeinkért és nagyszüleinkért. Határozottan kijelenthetem, hogy a harcot választjuk. Viszont azt is nagyon jól tudjuk, hogy a Föld felett őrt álló nemzetközi közösség támogatása nélkül nagyon nehéz küzdelem elé nézünk. Határozottan elítéljük a Donbassz békés lakossága ellen elkövetett agressziót! És felszólítjuk a teljes nemzetközi közösséget, hogy fordítsák figyelmüket az ukrán kormány által elkövetett bűncselekményekre a Donyecki Népköztársaság civil lakossága ellen! A nemzetközi jogvédő szervezetek dolga, hogy minden embert védelem alá vegyen, és nem az, hogy hallgasson, amikor a szemük láttára követnek el emberiség ellenes bűncselekményeket Donbassz területén.

Donbasszt soha senki se tudta térdre kényszeríteni, és ehhez senkinek nem is lesz joga a jövőben! Donyeck Város Hivatalának vezetője:

I.YU. Martinov