2016. szeptember 20., kedd

Elég volt a liberálisokból! – a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektől. :P Ők is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

A libernyák szarok csak röhögtek rajta mikor magyar jobbos tüntetőket, vagy közszereplőket vertek meg. Kommentek a neten mindmáig. Szentmihályi Szabó Pétert is képesek voltak megtámadni, most meg egy mercis zsidókopasz G Fodor Gábort bántalmazata, A gyurcsányista cigány daróczi + tsai rss-lopó kommentfröcsögő oldala a propeller.hu, ottani kommentek irányvonala a "megérdemelte" "nem eléggé" stb ha ez egy verseny hát ők már alapból sokkal jobban gyűlölnek minket, ocsmány vörös patkányok, és igen, jelentős részben ősi judeobolsi családok fattyai.

Én a nyugati országrészben jártamban "igenes" dk-s plakátokat láttam, aztán meg már nem ;) de ebből is világos, NEM a távolmaradásra buzdít a dk hanem a "mindenkit be kell fogadni" nemzetmegszüntető európai egyesült államos "nemzetközivé lesz holnapra a világ" közös gyökerűen libsi-komcsi eszmevilágát, amibe merkel is bele fog bukni.

A kétfarkú kétszínű kutya, az a taszos, helsinkis, nemzetközi szervezett bűnöző drogkartell lobbistás "tűcsereprogramos" drogos soros hálózat zsoldosainak bohóckodása. Dehogynem politizálnak az állazák, ami közügy az minden politika. Unalomig sulykolják a néhai szadesz antiértékrendjét, egyáltalán nem viccesek. Mindig csak valami romboló, züllesztő, deviáns jelenség mellett állnak ki, a társadalomra káros és rossz folyamatokat támogatják, a puszta élet és közbiztonsággal szemben is a bűnt pártolják az ellenőrizhetetlenné tett bevándoroltatás iigenelésével, tehát a nemzet és Európa ellenségei. A liberálisoké nem európai érték, mocsokban és népirtásban születzett jakobinus - liberalista - kommunista most épp neoliberális banda ez.

A kétfarkú kutya plakátait leszaggatni pont azért kell, mert ez nem hír hanem nemzetellenes propaganda, fizetett hazaáruló zsiráfgyerekektől. :P

Ők is a betolakodóellenes plakátok megrongálásra buzdítottak már tavaly!!! Ez a minimum, igazából börtönben lenne a helyük, a nyegle ballib-burzsuj hülyegyerek plakátragasztóik sem nagyon érdemlik meg a testi épségüket... :3

Cultural marxism awareness https://www.facebook.com/CulturalMarxism

Elég volt a liberálisokból! – a magyarok sorra szaggatják le a Kétfarkú Kutyapárt plakátjait

szeptember 18, 2016 Hírmondó

Szorgalmas magyar hazafiak járják az utcákat még ezen az esős hétvégén is, hogy megtisztítsák a liberális mételytől Budapestet és a vidéket egyaránt. A Kétfarkú Kutyapárt plakátjait és ragasztócímkéit leszaggatják, összefirkálják, némelyikre pedig üzenetet írnak a magyar fiatalok.

A Kétfarkú Kutyapárt szeretne hazánkba csalogatni annyi bevándorlót, amennyi csak elfér a Kárpát-medencében, de akár több is jöhet, majd összehúzzák magukat a magyarok. A belső ellenség csahos kétfarkú kutyái az éjszaka leple alatt ragasztják ki felforgató jellegű plakátjaikat és ragasztócímkéiket, hogy a többségi társadalom ellen uszítsanak és középső ujjukat intsék a magyar nép felé.

Azért éjszaka leple alatt helyezik ki szélsőséges propagandájukat, mert félnek, hogy a magyar emberek egy jól irányzott jobbhoroggal díjazzák tevékenységüket. Hiszen a magyarok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy aki a bevándorlók befogadásáért kardoskodik az nem más, mint ócska hazaáruló, akiknek tevékenységét nem is olyan régen még bitófával jutalmazták.

A kétfarkú söpredék aktivistái kábítószeres révületükben ragasztgatják azokat a falragaszokat, melyeknek semmi más üzenete nincsen, mint: Mi gyűlölünk minden magyart és Magyarországot az idegenek kezére játsszuk!

A romkocsmák hormonzavaros törzsvendégei, a budapesti gettó, magyargyűlölettől fortyogó árnyékszékéből indulnak útnak, hogy megfogalmazott hadüzeneteiket kiragaszthassák szerte a fővárosban és az egész országban.

De az utcákat a magyarság harcképes fiataljai is járják, keresve-kutatva a felforgatók plakátjai után, amiket habozás nélkül semmisítenek meg. A kétfarkú kutyák minden bizonnyal sűrűn a hátuk mögé néznek az esti sétáikon, hiszen bármikor felbukkanhatnak olyanok, akik nem tudnak nevetni viccesnek szánt propagandájukon és ilyenkor bizony előfordulhat, hogy a korcsokat kegyetlenül móresre tanítják.

Seregi Kálmán – http://ujero.net

http://betyarsereg.hu/eleg-volt-a-liberalisokbol-a-magyarok-sorra-szaggatjak-le-a-ketfarku-kutyapart-plakatjait/