2020. február 3., hétfő

Nincs ellenzék, csak ellenség! A kormány meg végre rájöhetne, hogy nem érdemes tamogatni semmilyen ellenséget. Minek fizessük mi az ellenségeinket? lllegális határátlépés Röszkénél, Fideszes győzelem Győrben, tisztújítás a Jobbiknál, és dagadó botrány a Térey-ösztöndíj kapcsán.

Nincs ellenzék, csak ellenség! A kormány meg végre rájöhetne, hogy nem érdemes tamogatni semmilyen ellenséget. Minek fizessük mi az ellenségeinket?

https://www.youtube.com/watch?v=DBTKgOxxgyE

"Illegális határátlépés Röszkénél, Fideszes győzelem Győrben, tisztújítás a Jobbiknál, és dagadó botrány a Térey-ösztöndíj kapcsán."

A másik Gyöngyöspata. A magyar gyerekek diszkriminációja, tanulásuk és normális életvitelük ellehetetlenítése. Erőszak, terror, megfélemlítés a magyar iskolákban, nemcsak Gyöngyöspatán.Tanítsák - neveljék ezeket a nemzetlebontás bizniszében érdekelt libsik!!! #ötödikhadoszlop Kimondták. Háborút folytatnak a magyarság ellen. Ez NEM ellenzék.

A magyar gyerekek diszkriminációja, tanulásuk és normális életvitelük ellehetetlenítése. Erőszak, terror, megfélemlítés a magyar iskolákban, nemcsak Gyöngyöspatán.Tanítsák - neveljék ezeket a nemzetlebontás bizniszében érdekelt libsik!!! #ötödikhadoszlop
Kimondták. Háborút folytatnak a magyarság ellen. Ez NEM ellenzék.

A másik Gyöngyöspata

https://www.youtube.com/watch?v=NP7wUT6AAoI&t=216s

"A gének meghatározzák a viselkedést. A rasszok fogalma emberi kategorizálás, azt a természet nem ismeri. Gének vannak, azok döntenek.

Kutyából nem lesz macska, a természet genetikai selejtjén nem lehet segíteni a világ minden pénzével sem."