2014. január 5., vasárnap

Ferenc pápa pedig napjában elmondhatja többször is a véleményét ezzel kapcsolatban.

Azt a vagyont valakinek ki kellett termelni, konkrétan a dolgozó embereknek - lehetőség volna komoly béremelésekre ha a disznófejű nagyurak nem lennének olyan önzők. Ha így megy tovább akkor úgyse fog sokat érni a vagyonuk, előbb - utóbb szétrohadnak az "euroatlanti" országok a szegénységtől.

http://mno.hu/gazdasag/27-magyar-gdp-nyi-vagyona-van-a-300-leggazdagabbnak-1203465

"Egyre több a munkanélküli, csökken az életszínvonal és minő boldogság : a gazdagok még gazdagabbak lettek. A dollárjaik milliárdokkal  növekedtek. Azért az érdekelne hogy mire tudják költeni, a 63. porschéra vagy egy újabb szigetre. Igen ez teljesen normális ebben a  degenerált, aberrált, erkölcstelen világban, Ferenc pápa pedig napjában elmondhatja többször is a véleményét ezzel kapcsolatban. A  kutyát nem érdekli."

hisztériásan filoszemiták, tehát azt védik ami az identitásuk

A kazárból lett zsidók legendásan oroszgyűlölők. Pedig ott legalább rend van, erkölcsre épül a rend, azt nyugaton eltüntette a liberalizmus meg is lett az eredménye. Nem sokáig lesz jólét nyugat-eu tájt se, Angliába már nem nagyon akarják beengedni a keleti munkavállalókat...

Most komolyan, miért nem veszi észre magát az a "mértékadó" liberális nem-gondolkodó, aki szerint minden ami nem vadliberális, szélsőséges, meg fasiszta? Mert azt látja a médiában, amit a saját fajtája tesz elé, de a híresen cinikus - szkeptikus intelligens urbánus feleszi azt mind kritika nélkül! Intelligencia nem minden csak eszköz, tudni is kell használni. ;)

Agyatlan gyűlölködők ezek a balliberált barmok, sose voltak magyarok mert nem is akartak azok lenni, lásd magyarkodás mint a lehülyézéssel egyenértékű szitokszó, állandó és igaztalanul általánosító magyargyalázás "a magyarok lopnak" "ez egy szar nép lakta, kulturálatlan, kurva ország" mellett hisztériásan filoszemiták, tehát azt védik ami az identitásuk - hoppá!!!

De külföldinek is sz*rok lennének.

Különben is. Nem szó szerint ezt írta Pozsonyi Ádám, talán valahol máshol hallhattam :

"Megmondom én hogy mi a normális, minden ami nem liberális!" :D

A nemzetinek mondott nagytőkés meg ugyan már ne offshore-ban fialtassa a pénzét hanem hozza haza

"Mindezt dehogyis Orbán védelmében mondom. Majdnem ugyanannyira utálom őket, mint a maszopszadis hazaárulókat."

Azt a jobboldalit támadja leginkább a ballib banda, akinek a legnagyobb az érdekérvényesítő képessége. Ezért kap mocskolódó blogokon válogatott szidalmat Széles, Simicska, és a többi! De még a művészek is, mint pl Kovács Ákos aki rendszeresen lenácizódik amiért mer normális maradni liberrációk megélése és propagálása helyett.

A választások előtt érdekes módon megszaporodó "leleplezéseknek" nagy része hamisítvány, megfigyelhetjük hogy csak a leg-leg neoliberálisabbak, a nemzeti és szociális érdekeinket legkevésbé szem előtt tartók, a kifejezett magyargyűlölők maradnak tiszták - legalábbis a hír24 - cink - bors vonalról tájékozódva úgy tűnhet. Még a szocik meg meseházy szívatása belefér, de egy libást akár 100%-ig helytálló bizonyítékok alapján botrányba keverni már tabu a legalja firkászoknak.

Nav ügy - hol a konkrét csalások bizonyítéka, válasz : elvették a csúnya rendőrbácsik. Mesterségesen keltett látszat ez is, de ennyi sajnos elég a nép hiszterizálásához.

A nemzetinek mondott nagytőkés meg ugyan már ne offshore-ban fialtassa a pénzét hanem hozza haza, építsen bérlakásokat, teremtsen munkahelyeket, egyáltalán adózzon az itt élőknek pénzben és tettekben is, hisz belőlüNk szerezte vagyonát. Széchenyit egyik sem közelíti meg hazafiságban azaz helyi közösség-pártiságban, talán Széles Gábor áll a legjobban közel ehhez.

"A Fideszt és Orbánt természetesen ülepen kell rugdalni. De nem a maszopszadis patkányok visszahozása árán. És nem amiatt, hogy nemzeti nagytőkéseket akar kialakítani. Hanem száz más ok miatt."

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/01/ez-egy-ilyen-rendszer.html

"Tízből kilencen rávágják azt a naiv és felületes választ, hogy ellopják, és a zsebükbe tömködik a politikusok. Nos, azok bármennyire lelkesen iparkodnak ebben, az általuk elnyelt pénzek csak pici töredék. Sokkal nagyobb tétel a nemzetközi (zsidó és nem zsidó) pénzszivattyú működése által okozott veszteség. Bankok, multik, na és persze a végeérhetetlen hitelkamattörlesztés az államadósság címén."

"Tehát még egyszer, hogy az is értse, aki nem akarja érteni: VAGY a más készen álló nagytőke külföldről, a cápák és keselyűk, akik kirabolják, és gyarmati sorba taszítják az országot, és ezt képviseli a hazaáruló tetű maszopszadi, VAGY saját nemzeti nagytőke, ami kialakításának a mutyizás, simicskázás, haverikörözés, fideszközelizéss az ára, és pontosan ugyanúgy kizsebeli a közembert. Aki lángost akar enni, az barátkozzon meg a lángossütő létezésével..."

2014 mind valóságosan, mind képletesen a választások éve lesz

http://radicalpuzzle.blogspot.hu/2014/01/mi-itt-vagyunk.html