2014. január 5., vasárnap

hisztériásan filoszemiták, tehát azt védik ami az identitásuk

A kazárból lett zsidók legendásan oroszgyűlölők. Pedig ott legalább rend van, erkölcsre épül a rend, azt nyugaton eltüntette a liberalizmus meg is lett az eredménye. Nem sokáig lesz jólét nyugat-eu tájt se, Angliába már nem nagyon akarják beengedni a keleti munkavállalókat...

Most komolyan, miért nem veszi észre magát az a "mértékadó" liberális nem-gondolkodó, aki szerint minden ami nem vadliberális, szélsőséges, meg fasiszta? Mert azt látja a médiában, amit a saját fajtája tesz elé, de a híresen cinikus - szkeptikus intelligens urbánus feleszi azt mind kritika nélkül! Intelligencia nem minden csak eszköz, tudni is kell használni. ;)

Agyatlan gyűlölködők ezek a balliberált barmok, sose voltak magyarok mert nem is akartak azok lenni, lásd magyarkodás mint a lehülyézéssel egyenértékű szitokszó, állandó és igaztalanul általánosító magyargyalázás "a magyarok lopnak" "ez egy szar nép lakta, kulturálatlan, kurva ország" mellett hisztériásan filoszemiták, tehát azt védik ami az identitásuk - hoppá!!!

De külföldinek is sz*rok lennének.

Különben is. Nem szó szerint ezt írta Pozsonyi Ádám, talán valahol máshol hallhattam :

"Megmondom én hogy mi a normális, minden ami nem liberális!" :D

Nincsenek megjegyzések: