2016. január 28., csütörtök

Kiállunk László Petra mellett! A betolakodók előtte rátámadtak a nőre! Teljes felvétel

Kiállunk László Petra mellett! A betolakodók előtte rátámadtak a nőre! Teljes felvétel

Kiállunk László Petra mellett! A betolakodók előtte rátámadtak a nőre! Teljes felvétel

Baromi jól hangzik az Indextől a 444-ig, hogy egy operatőrnő felrúgott egy apát gyerekkel a kezében.

Oké a szándék megvolt, illetve más felvételeken is tesz rúgásokat feléjük. UGYANAKKOR!!! A LEGKIFOGÁSOLTABB ESETNÉL A KÖVETKEZŐ TÖRTÉNIK: https://www.youtube.com/watch?v=oivyxaiJZEU

Innen, ahol is láthatjátok a virtuálisan is állat módra őrjöngő csürhét kommentelni. Az amerikai segélyből, amit azért cserébe kaptak hogy elindulnak Európába, tellett okostelóra, tabletre.

https://facebook.com/profile.php?id=1522753878015335

Index, 444, origo, hir24 (cink az közbe' meghótt xD) cionlibsi szar mind de a többi se különb. megváltoztak a játékszabályok" előszóval az index lazán linkel törvénytelen tartalmat - igen, azt a bizonyos tumblr oldalt a teljesen normális felfogású, aggódó magyar emberek kommentjeivel.

Aki nem szélsőségesen balliberális, az szégyellje magát, hát hol élünk?! A jó édes anyátok, tumblrpatkány "indexes" (valamiért ez a gyűjtőnevük ám nem csak azok, egy egymást is ismerő társaságról van szó akik közt pl origos, hir24es és prohardveres is van) firkászok. Ők állnak a http://koztunkelnek2.tumblr.com oldal mögött - is. Politikai célú hamisítások és jobboldaliak elleni lejáratókampányok mesterei.

Igen, jól sejtitek. Újabban a ballibák már magánembereket is zaklatnak a neten, munkaadójánál feljelentgetik mert mer nemzeti érzelmű lenni, tüntetéseken résztvenni meg ilyenek. Ahogy érzik, mennyire nincs támogatottságuk, úgy vadulnak egyre jobban be illetve igen ezért akarják a magyar népet erre a segélyleső, bűnöző, törvényeinket nem tisztelő vallási fanatikus ám Európában gyökértelen színes csürhére lecserélni. A zsidó lakóparkok falain úgysem kel át a "migráns" horda, és ezeknek az önkéntes gazdag - gettókben valóban van fegyveres őrség.

Nincsenek megjegyzések: