2016. április 15., péntek

Balliberális kutyákból és fattyaikból nem lehet más a politika "szalonna" Zöldek, azaz újmarxisták jellemzően "fővárosi felső középosztálybeli értelmiségiek" magyarul : liberális zsidók. Reklámszlogen a zöldség csak, hiszen az államtalanító neolib elitkapitalizmus hívei az ilyenek. Se a táj se a környezet védelme nem fér bele a profithajszába, ahogy karácsony gergely is irt fasort saját kerületében, csak azért ment a Városligetbe mert ott akkor épp lehetett egyet balhézni a cimbikkel. A magyar gazdákhoz aztán végképp nincs közük. Vidéken lmp képviselő(jelölt) lett például egy saját iskoláját meglopó, onnan emiatt fegyelmivel elküldött amúgy ősszoci iskolaigazgató. Mi lehetne ezzel a tolvaj bandával más, ugyan mégis?

Balliberális kutyákból és fattyaikból nem lehetmás szalonna.

Zöldek, azaz újmarxisták jellemzően "fővárosi felső középosztálybeli értelmiségiek" magyarul : liberális zsidók. Reklámszlogen a zöldség csak, hiszen az államtalanító neolib elitkapitalizmus hívei az ilyenek. Se a táj se a környezet védelme nem fér bele a profithajszába, ahogy karácsony gergely is irt fasort saját kerületében, csak azért ment a Városligetbe mert ott akkor épp lehetett egyet balhézni a cimbikkel.

A magyar gazdákhoz aztán végképp nincs közük. Vidéken lmp képviselő(jelölt) lett például egy saját iskoláját meglopó, onnan emiatt fegyelmivel elküldött amúgy ősszoci iskolaigazgató. Mi lehetne ezzel a tolvaj bandával más, ugyan mégis?

Nem lehet más a földmutyi sem: az antikorrupciós LMP-s apja agrárkamarai elnökként gazdagítja a zöldbárót

Az LMP-s antikorrupciós politikus Hadházy Ákos édesapja is segédkezik a földek megszerzésében Tolna megyében. A megyei agrárkamara elnökeként Hadházy Árpád, annak a Twickel Györgynek cégeiben tölt be vezetõ tisztségeket, akit a helyiek csak zöldbárónak hívnak. Twickel földterületei pedig egyre csak nõnek.

https://kuruc.info/r/53/157623/

Kik állnak az LMP mögött? Honnan jöttek és mit akarnak? Lerántjuk a leplet

https://kuruc.info/r/52/57548/

Nincsenek megjegyzések: