2016. december 18., vasárnap

Európai népszavazást kezdeményez a Jobbik. Egyenlő munkáért egyenlő bért. Ki miért nem bírná megadni bár a multik igen és gond nélkül, kkv béremelés meg, mivel uniós szintű megoldásról volna szó, direkt erre a célra járna nekik valamiféle kompenzáció. A "stratégiai partner" multiknak kiosztott 5-10 év adómentesség, 5 évi munkabér előre, ingyen full közműves telek stb. na az a piac és verseny torzító hatás. Így megy tovább ahogy eddig, fokozódó elvándorlás jön amiből még a ballibra szavazó félrevezetettek szerint is baj lesz. Vagy már van is.

Egyenlő munkáért egyenlő bért. Ki miért nem bírná megadni bár a multik igen és gond nélkül, kkv béremelés meg, mivel uniós szintű megoldásról volna szó, direkt erre a célra járna nekik valamiféle kompenzáció.

Másik meg, hogy több volt szoci országban is magasabbak a bérek már mint nálunk, vannak tapasztalataik ebben.

A "stratégiai partner" multiknak kiosztott 5-10 év adómentesség, 5 évi munkabér előre, ingyen full közműves telek stb. na az a piac és verseny torzító hatás. :)

Így megy tovább ahogy eddig, fokozódó elvándorlás jön amiből még a ballibra szavazó félrevezetettek szerint is baj lesz. Vagy már van is.

NAPI AKTUÁLIS - Európai népszavazást kezdeményez a Jobbik

Egyenlő munkáért egyenlő bért. A Jobbik egyeztetésekbe kezd a Közép- és Kelet Európai országokkal egy népszavazás közös kezdeményezéséért. A cél, hogy a később csatlakozott Uniós tagországokban is ugyanolyanok legyenek a bérek, mint a nyugatiakban.

https://www.youtube.com/watch?v=C1B3XkjlbJw

Nincsenek megjegyzések: