2020. március 4., szerda

tev, fidesz, pintér, gárdisták, mellény, előállítások - Embereket nem lehet betiltani, és baráti köröket, véleményközösségeket, hagyományőrzőket sem. A nemzetieket üldözik most is. A patkány mindenütt csak patkány marad. Ötödik hadoszlop, belső ellenség, a nemzetközi "liberális" hazátlanok hálózata. A Fideszbe is jutott belőlük. Másként ezek a tev-esek se kapnának állami támogatást. "Nem hajlandók elviselni az igazságot a zsidók: feljelentik Toroczkait a patkányforradalmuk felemlegetése miatt"

A patkány mindenütt csak patkány marad. Ötödik hadoszlop, belső ellenség, a nemzetközi "liberális" hazátlanok hálózata. A Fideszbe is jutott belőlük. Másként ezek a tev-esek se kapnának állami támogatást.

Ami nem oroszlános mellény, az nem a gárda. Ti nem ezeket a robotokat keresitek. Nem a jelmez teszi a Batmant. :P

Lényeg, hogy embereket nem lehet betiltani, és baráti köröket, véleményközösségeket, hagyományőrzőket sem. Az a kádári diktatúrában volt, amikor galerinek neveztek és szétgumibotoztak a hatalom által nem jóváhagyott baráti köröket is, akár.

Igen, az öltözetük "emlékeztetett" a gárdistákra? Népitáncosok és pincérek is elő lesznek állítva, zsidrák hitvány szolgái? Fejétől bűzlik a hal, itt van ez a pintér, a maga "elévült" olajszőkítés ügyeivel. Rossz arcú csapos lehetne egy osztályon aluli kocsmában, egy normális Magyarországon. :3

Hát, ettől nem fogjuk megszeretni a magukfajtákat.

https://youtu.be/yXfunX8QOBM

A cigány hadsereggel fenyegetőző magyargyűlölők helyett a gárdistákat állította elő a pintérőrség

A Mi Hazánk Mozgalom tiltakozik amiatt, hogy a párt vasárnapi rendezvényét követően öt gárdistát előállított a rendőrség, és eljárást indítottak ellenük gyülekezési joggal való visszaélés miatt - közölte a párt alelnöke kedden Budapesten.

Novák Előd a Gyorskocsi utcai büntetés-végrehajtási intézet előtt megtartott sajtótájékoztatón felidézte, hogy a Mi Hazánk, öt másik szervezet támogatásával, a hét végén abból az alkalomból rendezett megemlékezést, hogy száz éve választották kormányzóvá Horthy Miklóst. Ugyanakkor ahelyett, hogy az erőszakkal fenyegetőző cigány ellentüntetőkkel szemben indult volna eljárás, a rendőrség a Szent Korona másolatát hordozó békés gárdistákat vegzálta - mondta Novák Előd.

Ebben a helyzetben ideje, hogy Horthy Miklós rehabilitációja után a Mi Hazánk zászlajára tűzze a Gárda rehabilitációját is - tette hozzá.

Gaudi Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő szolgálat vezetője emlékeztetett: a rendőrök a koncepciós eljárás keretében arra hivatkoztak, hogy az érintettek félkatonai szervezetet idéző öltözete megfélemlítésre alkalmas. Ugyanakkor nem léptek fel azok ellen, akik kimerítették a közösség elleni izgatás tényállását azzal, hogy a megemlékezés résztvevőit "cigány hadsereggel" és megsemmisítéssel fenyegették.

A nemzeti jogvédő szerint a "gárdistának mondott személyek" öltözete nem merítette ki azt az öltözetet, "ami miatt gárdistának lehetne tekinteni őket". Vagyis az eljárás megalapozatlan - mondta Gaudi Nagy Tamás.

A sajtótájékoztatón a magyar gárda egyenruhájára emlékeztető öltözetben megjelent három gárdista azok közül, akiket vasárnap előállított a rendőrség. Egyikük, Kunné Kerekes Marianna azt mondta, hogy hagyományőrzőként vettek részt a rendezvényen, és a ruházatukon nem oroszlán (ez a feloszlatott Magyar Gárda egyik jelképe volt), hanem párduc szerepelt. Egy másik előállított, Silip Norbert kifogásolta, hogy az igazoltatás közben csaknem arra kényszerültek, hogy a Szent Korona másolatát a földre tegyék.

Kérdésre válaszolva Gaudi Nagy Tamás azt mondta: az érintettek nem tagjai semmilyen gárdaszervezetnek, ám azt semmi nem tiltja, hogy "gárdista szemléletű emberek informális, hagyományőrző közösségekben szerveződjenek".

Novák Előd, szintén kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: a jobbikos pártszervezetek feloszlásának az az oka, hogy Jakab Péter a Jobbik új elnöke, "bevezette a proletárdiktatúrát" a pártban.

Hazánk ellenségei

Nem hajlandók elviselni az igazságot a zsidók: feljelentik Toroczkait a patkányforradalmuk felemlegetése miatt

Csak a hamis áldozati szerep, csak a holokausztozás felel meg nekik.

Miközben ők náciznak és nyilasoznak mindenkit, aki nem volt a szolgájuk, az ő történelmi szerepükről szó sem eshet a saját engedélyezett legendáriumuk történetecskéin, az "üldöztetésük" ok nélkülinek hazudásán kívül...

Alább olvasható a kormány által pénzelt zsidó gárda közleménye:

"Toroczkainak felelnie kell a szavaiért! - a TEV feljelentést tesz gyűlöletre uszítás miatt

A neonáci Mi Hazánk Mozgalom 2020. március 1-én, Horthy Miklós kormányzóvá választásának századik évfordulója apropóján tartott rendezvényén Toroczkai László, a párt elnöke a két világháború közötti antiszemita gyűlölet-toposzaiból jelesre vizsgázott.

Amíg azonban a XX. században a magyarországi zsidóság kollektív megbélyegzése, a Tanácsköztársasággal történő megfeleltetése, Trianonért, Magyarország "kivéreztetéséért", tönkretételéért" történő hibáztatása a vészkorszakhoz vezetett, addig a XXI. században a szélsőjobboldali gyűlöletkeltő szónok felelősségre vonása kell, hogy megtörténjen.

"Magyarország tönkretevői, a Tanácsköztársaság vezetői, miért voltak szinte kivétel nélkül zsidó származású emberek?" - intézte Toroczkai mondandója fő kérdését a közönségéhez. A Tett és Védelem Alapítvány éppen ezért feljelentést tesz Toroczkai Lászóval szemben a Büntető Törvénykönyvünk 332.§-ba ütköző közösség elleni uszítás bűncselekménye miatt. Alapítványunk szintén nem kíván szó nélkül elmenni a néhány évvel ezelőtt országunkat, a mi hazánkat az egész világ előtt lejárató, majd betiltott szélsőjobboldali félkatonai szervezetek jogellenes újraéledése előtt. Éppen ezért feloszlatott egyesület tevékenységében való részvétel miatt eljárást kezdeményezünk, valamennyi olyan személlyel szemben, aki a nyilvános rendezvényen a Magyar Gárda félelemkeltő vagy ahhoz hasonlatos egyenruhájában jelent meg."

Nincsenek megjegyzések: