2016. január 29., péntek

Be nem jelentett, illegális tüntetésen most a hajléktalanokat uszítva akciózik a A Város Mindenkié csoport a Kossuth téren.

"A sorsukon javítani akaró hajléktalanokat támogatni kell, az agresszív, maguk alá piszkító bűzgombákat pedig tényleg ki kell...

A gazdag libsi zsidógyerekekből álló balliberális csőcselék összehugyozza a Kossuth teret! Élősködők! Takarodjanak el dolgozni egy kibucba! Mindenre telik ezeknek, drága és egyforma tehát egyszerre beszerzett sátrakra is. Antiszociális közterületi életvitel, amit védeni akarnak a rendetlenségpártiak, és semmi köze a hajléktalansághoz, hisz' lakással rendelkezők is "laknak" és viselkednek ilyen botrányosan az utcán. A többség érdekeit sérti a fertőzésveszély, na meg az ittas kéregetők és kötekedők okozta rossz közbiztonság!!

A liberális kapitalista rendszer termeli a nyomort, egy balliberális fordulat éppen hogy nem segítene a fedél nélkülieken, hanem egyre többen válnának hajléktalanokká! Alkoholistává is sok esetben a kilátástalanság teszi az embereket.

Kilakoltatás párti, devizahitel és egyoldalú szerződésmódosítás ügyben bankpárti, minimálbér eltörlő, multi-adómentességet követelő neoliberálisok nem hitelesek, amikor a szegénység ellen tüntetnek!

Most a hajléktalanokat dobják oda koncnak az ultralibsik - áll a bál a Kossuth téren

{http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=80751}

2014. december 19. 18:20 Hunhír.info

Be nem jelentett, illegális tüntetésen most a hajléktalanokat uszítva akciózik a A Város Mindenkié csoport a Kossuth téren. Az idegen gyarmatosítók hazai szolgahada 20 sátorból álló tábort alakított ki, hogy állításuk szerint "tiltakozzanak a közterületen élő hajléktalan emberek hatósági üldözése és a szegénységben élők ellehetetlenítése ellen". Mindenesetre érdekes, hogy hirtelen a semmiből előtermett a Kossuth téren huszonvalahány jó minőségű sátor, amely előtt ülnek a ki- és felhasznált emberek

Noha ekkora pofátlanság hallatán az ember zsebében kinyílik a bicska, hiszen nap mint nap tapasztaljuk, mit művelnek a szegény hajléktalanok a Belvárosban. Persze, megint nem a szegényekről szól a történet, a rafkós kis lúdtalpas libsigyerekek most kitalálták, hogy inkább verjék a magyar zsaruk a fedél nélkülieket, mint őket, és milyen jól mutat a cionista világlapok címlapján, ha egy rongyos, borostás véres fejű embert mutogathatnak az illiberális demokráciát építő rasszista-fasiszta Magyarországon.

Mindenesetre érdekes, hogy hirtelen a semmiből előtermett a Kossuth téren huszonvalahány jó minőségű sátor, amely előtt ülnek a ki- és felhasznált emberek. Miután illegális a tüntetés, a rendőrségnek előbb-utóbb kötelessége ezt feloszlatni. A liberálisok este tízig szeretnének a téren parádézni, aztán majd kiderül, hogy addig mi történik. Ha nem verik ki őket onnan a zsaruk, akkor megint egy hatalmas folt lesz a rendőrség tekintélyén, ha közbeavatkoznak, akkor beindulhat a nemzetközi ajvékolás. Ez a mostani akció nem más, mint a január másodikára tervezett, "alkotmányellenes rendszerváltó" tömegrendezvény egyik előjátéka.

Kimondhatatlanul sokszor jeleztük már, hogy az önhibájukon kívül fedél nélkül maradt, főleg az idegen bankok által lakásuktól megfosztott embereket maximálisan támogatni kell. A belvárosi hajléktalanok döntő többsége viszont olyan deviáns magatartást tanúsít a közterületeken, amellyel joggal van tele a többségiek hócipője. A szegénység ugyanis nem jelentheti azt, hogy olcsó borok társaságában fetrengünk a földön, szemetelünk, koszolunk össze mindent, végezzük el szükségünket, ahol éppen ránk jön. Leginkább ott, ahol tanyázunk, mert hát kötelessége eltűrni a többségi bunkónak, hogy emberi ürülékhegyeken keresztül bukdácsoljon, hiszen ez belefér az annyira imádott liberális demokráciába. A sorsukon javítani akaró hajléktalanokat támogatni kell, az agresszív, maguk alá piszkító bűzgombákat pedig tényleg ki kell söpörni a közterületekről. Ők életformaként élik meg azt, amit művelnek, és azt gondolják, hogy úgy szabadok. Arról nem is beszélve, hogy egy rafkósabb hajléktalan biztos kétszer többet keres koldulásával, mint mondjuk a nyolcórás munkaideje alatt megállás nélkül robotoló McDonald's-es takarító.

Az is figyelmeztető jel, hogy a liberálisok méregdrága egyensátrakat állítottak fel semmi perc alatt a Kossuth téren. Nem szedett-vedett, foltos, koszos kempingeszközöket, hanem a legújabb, egy mozdulatra kinyíló "ideiglenes otthonokat". Vajon ki finanszírozza mindezt? Putyin, vagy az amerikai titkosszolgálat?

Na végre: eltávolítják a kijelölt helyszínekről a maguk mellé piszkító bűzbombákat

{http://hunhir.info/?pid=hirek&id=80741}

2014. december 19. 13:36 Hunhír.info

Eddig 79 embert állítottak elő a rendőrök Budapesten azon rendelet alapján, amely szerint jogellenes az életvitelszerű tartózkodás egyes közterületeken - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken. Rikoltozhat akármelyik ultralibsi áljogvédő, a budapesti belvárosi kolduló hajléktalanok elsöprő többsége szemét, széklet és vizelethegyeken trónolva tete elviselhetlenné azok életét, akiknek folyton figyelmeztetniük kellett kicsi gyerekeiket, hogy bele lépjenek a hajlékonyok környékén leledző köztéri szarkupacokba.

A rendelet hatályba lépése óta december 15-ig a BRFK munkatársai a főváros területén 2012 embert szólítottak fel a közterület elhagyására, valamint 79 embert állítottak elő életvitelszerűen közterületen tartózkodás miatt a kijelölt kormányhivatal épületébe - közölte a rendőrség.

Tavaly december 3-án lépett hatályba a Fővárosi Közgyűlés azon rendelete, amely jogellenesnek minősítette az életvitelszerű tartózkodást egyes közterületeken. A türelmi idő 2013. december 31-én járt le.

A rendelet értelmében jogellenes az életvitelszerű tartózkodás a világörökségi területeken, a megállókban, az állomásokon, az utasvárókban, a Liszt Ferenc-repülőtéren és a Népligetben. Ugyancsak tiltott terület 29 kiemelt aluljáró és a bejárataiktól számított 50 méteres körzet.

Ezek között vannak egyebek mellett a metróaluljárók, az Ajtósi Dürer sor, a Bocskai út-Fehérvári út, a Flórián tér, a Goldmann György tér, a Margit híd budai hídfő, a Móricz Zsigmond körtér aluljárói, több Váci úti kereszteződés aluljárója, valamint a Ferdinánd híd alatti és a Podmaniczky út-Bulcsú utcai gyalogos-aluljáró.

A tilalom kiterjed a játszóterekre, a gyermekjóléti, gyermekvédelmi, köznevelési, felsőoktatási intézményekre és a köztemetőkre, valamint 100 méteres körzetükre. A dokumentumban szerepelnek továbbá a hidak és a felüljárók, valamint a lépcsőik.

A rendelet felsorol kerületi tulajdonú közterületeket is, amelyekről a kerületi testületek döntöttek, és a törvény erejénél fogva részei a jogszabálynak.

19 December 2014 at 21:13 ·

Nincsenek megjegyzések: