2016. november 10., csütörtök

A rubelben és forintban való elszámolás tovább bővítheti a külkereskedelemben használatos különféle pénzügyi eszközök listáját, valamint kikapcsolva a nemzeti valuták dollárra vagy euróra való átváltásának állomását a nemzeti valuták közvetlen árfolyam-jegyzésével elkerülhetővé válnak a dollár- és eurókonverziós veszteségek.

Jól járnánk vele, de soha sem fogja a cionista érdekből totál oroszgyűlölő zsidesz ezt meglépni! Petrodollár pártiak maradnak igazi kollaboráns komprádor utolsó csatlósként. Sőt : ha már nem az usát fogja bázisául használni a háttérhatalom, akkor attól is elpártolnak. :P

Kitalált kémtörténetekkel hisztéria kampányolni a bulvár celebgagyi habony médiában, az nagyon megy a jobb és bal liberálisoknak.

http://alfahir.hu/en_irok_levelet_maganak_komoly_ajanlat_moszkvabol

"Én írok levelet magának" - komoly ajánlat Moszkvából

Ha a magyar kormányzat úgy véli, lehetséges megvitatni és áttekinteni a két ország gazdasági-külkereskedelmi kapcsolataiban a nemzeti valutákban, azaz rubelben és forintban való kölcsönös elszámolást, akkor Oroszország kész a konzultációra - mondta a Figyelőnek Nyikolaj Livencev orosz kereskedelmi tanácsos.
Az orosz álláspont szerint a rubelben, illetve forintban való elszámolási mód nemcsak csökkenti a konjunkturális kockázatokat, hanem más előnyöket is kínál, például a turizmusban, a bankszférában, az energetikában - írta a Figyelő.

Nyikolaj Livencev szerint a rubelben és forintban való elszámolás tovább bővítheti a külkereskedelemben használatos különféle pénzügyi eszközök listáját, valamint kikapcsolva a nemzeti valuták dollárra vagy euróra való átváltásának állomását a nemzeti valuták közvetlen árfolyam-jegyzésével elkerülhetővé válnak a dollár- és eurókonverziós veszteségek.

Az Orosz Föderáció érdekelt egy ilyen típusú rendszer bevezetésében. Moszkvában ehhez megvan a legfelső szintű támogatás - mondta Livencev.

Nincsenek megjegyzések: