2016. november 10., csütörtök

hancu, a full retard "Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; “iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?” Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz."

"Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?" Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz."

Ez az indexen is csak olyat tud produkálni, mint ha ballib zugblogokban trollkodna épp. Amúgy pedig valamikor újságíró volt különféle "informatikai" lapokban, de most már csak 12 1 tucat liberális troll.

http://www.hidfo.ru/2016/11/meg-nincs-vege-lebuktak-a-rasszista-liberalisok/

Még nincs vége: lebuktak a rasszista liberálisok

Közel sincs még vége az amerikai elnökválasztás körüli botrányoknak. A Clinton vereségén siránkozó liberálisok megnyilvánulásaiból tömény rasszizmus árad; szerintük iskolázatlan, tapló fehér férfiak szavazták meg Donald Trumpot. Nem tudni, hogy ők milyen embercsoporthoz sorolják magukat, de a fehér embert láthatóan lenézik, és érezhető távolságtartással beszélnek róla.

Az Amerikai Népszava szerint :

"képzetlen fehér szavazók, iskolázatlan tömegek megszavaztak egy hozzájuk hasonló, smirgli embert".

Az Index szerint "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot". A George Soros által pénzelt, drogos újságírók által működtetett 444.hu szintén az "iskolázatlan, fehér szavazókat" okolja Trump győzelméért.

A 444 hu egy az elnökválasztás előtti írása Trump esélyeit latolgatta, és arra a következtetésre jutott, hogy a demokrata elnökjelölt főként az "iskolázatlan, fehér szavazókat" szólította meg.

Később az Index.hu alkalmazottja, Hanula Zsolt felteszi a kérdést; "iskolázatlan taplók vitték győzelemre Donald Trumpot?" Majd a rövid bejegyzésben statisztikára hivatkozva alátámasztja, hogy a kérdésre igen a válasz.

Az Amerikai Népszava hasábjain pedig egy "Szélsőségesek kezében a világ" című "publicisztika" jelent meg, amiben a szerző tömény gyűlöletét, elitista beképzeltségét és a fehér emberrel szemben érzett tömény undorát önti szavakba. Erre sem érdemes több szót és időt pazarolni; akit érdekel a szerző embergyűlölete, a képre kattintva elolvashatja az egész irományt.

Nem tudni, hogy a fent idézett írások elkövetői milyen embercsoporthoz sorolják magukat, de a fehér embert láthatóan lenézik, és érezhető távolságtartással beszélnek róla. A választók mindenesetre érzékelik és díjazzák ezt az embergyűlöletet; ez egyre inkább látható a pártok támogatottságával kapcsolatos közvélemény-kutatásokban.

Nincsenek megjegyzések: