2016. november 14., hétfő

"Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást."

Csak a lényeget : "Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást."

A fidesz gulyása és a többi akolban élő birkák, akik gyurcsánnyal egy vályúból esznek.

Mindig van lejjebb, a fideszes ripost olyan képpel próbálja mocskolni Vona Gábort, amit egy fotópályázatra SZERKESZTETTEK. Fotosopp. Fideszre bekorlátolt agyhalottaknak Jobbik - gyűlölethez persze elég az. Ennyit is érnek!

Vona: a Jobbik szeretné az alaptörvény-módosítást

Az a hazaáruló, aki pénzért árulja a hazáját – mondta Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője ma napirend előtt. Szerinte a Fidesz sértett óvodásként viselkedett, miután az ellenzéki pártok nem támogatták az alaptörvény-módosítást.

A múlt heti lejárató Terry Black-interjú https://kuruc.info/r/2/165990/ kapcsán elmondta, a Fidesz a kommunikációs atomháborúban elővett még egy fegyvert. "Amíg Önök Terry Blackkel voltak elfoglalva, mi a letelepedési kötvények kivezetésével" – fogalmazott. Vona elmondta, a Jobbik szeretné az alaptörvény-módosítást, ezért szóról szóra ugyanazt a javaslatot nyújtják be, mint Orbán Viktor, kiegészítve a letelepedési kötvények kivezetésével.

A Jobbik nem támogatta az alaptörvény-módosítást, annak ellenére, hogy Vona azt mondta a Parlamentben, hogy aki ezt nem szavazza meg, az a hazaárulással felérő tett – emlékeztetett válaszában Dömötör Csaba. Miért nem szavazták meg a módosítást? – tette fel a kérdést. A Jobbik Gyurcsány Ferenccel került egy platformra, ami egy nemzeti párttól nagyon furcsa – tette hozzá. Milyen érzés a baloldallal egy vályúból enni? – tette fel a kérdést a politikus. Dömötör szerint fontosabbnak tartja a Jobbik a pártpolitikát, mint az ország nemzeti ügyét.

(MNO nyomán)

Korábban írtuk: A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást - ezt most a Fidesz nem támogatja

https://kuruc.info/r/2/166075/

Nincsenek megjegyzések: