2016. november 14., hétfő

Gratulálunk Terry Blacknek, a Fidesz új szóvivőjének, az MSZP egykori képviselőjelöltjének! Mai, digitalizált világunkban a Google segítségével valódi „férfimunka” lehetett számára megtalálni a XXVIII. Mag yar Sajtófotó Pályázat humor kategóriájának 2009-ben készült képét: Mindent elmond Terry Black, a Habony Művek és az őket pénzelő Fidesz szellemi színvonaláról, hogy egy humor kategóriába nevezett képet komolynak, újnak és megcáfolhatatlan bizonyítéknak kívánnak beállítani.

Mindig van lejjebb, a fideszes ripost olyan képpel próbálja mocskolni Vona Gábort, amit egy fotópályázatra SZERKESZTETTEK. Fotosopp. Fideszre bekorlátolt agyhalottaknak Jobbik - gyűlölethez persze elég az. Ennyit is érnek!

A fidesznek nincsenek érvei arra, miért nem szavazza meg a saját !!! alaptörvénymódosítását, ami egy elemmel több az a letelepedési kötvény kiveezetése : nagyon kellemetlen a lopást védeni eszköztelenül. Amúgy tárgysorba se engedték venni a Jobbikos javaslatot gulyás gergelyék.

Hamisítanak hát valami "botrányt", mint a soros média. 444 = 888, ez nem matematika.

Ilyen húzások után ne csodálkozzon vagy sajnálkozzon senki, ha elpicsáznak egy-egy fideszes hazugsággyárost. Az jár nekik, nem a Pulitzer díj.

Jobbik: új szóvivője, Terry Black szoknyája mögé bújt a Fidesz - a párt sajtóosztályának közleménye

Gratulálunk Terry Blacknek, a Fidesz új szóvivőjének, az MSZP egykori képviselőjelöltjének! Mai, digitalizált világunkban a Google segítségével valódi „férfimunka" lehetett számára megtalálni a XXVIII. Magyar Sajtófotó Pályázat humor kategóriájának 2009-ben készült képét: http://www.fotoklikk.hu/kozvetites/kep?nid=113946&event=20527

Mindent elmond Terry Black, a Habony Művek és az őket pénzelő Fidesz szellemi színvonaláról, hogy egy humor kategóriába nevezett képet komolynak, újnak és megcáfolhatatlan bizonyítéknak kívánnak beállítani. A „leleplező" kép a 2009-es európai parlamenti választások eredményváróján készült, és az elmúlt 7 évben már többször is felbukkant. Természetesen elküldtük a pártutasításra hazudozó Habony Művek tagjainak is a helyreigazítást/pontosítást, de szokásukhoz híven azt nem osztották meg olvasóikkal, hiszen akkor besavanyodott humortalanságuk bizonyosodna be…

Korábban írtuk: Már buzulással is vádolja a Fidesz sajtója Vonát - a felesége levelet írt Lévai Anikónak

https://kuruc.info/r/2/165990/
https://kuruc.info/r/2/166119/

Attól nem jön létre a Jobbik helyett nemzetibb erő, ha sokszor megismételt fideszes és szoclib hazugságokkal kiütik a pártot. Fel van építve hosszú évek fáradságos munkájával, nem kéne lerombolni. Csak ennyi a Vona fóbiásoknak, akik naponta ezen pörögnek.

Nincsenek megjegyzések: