2018. április 24., kedd

"A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol kétmillió forintba kerül egy éjszaka."

Akinek van az a pénz, amiért nemhogy a hazáját de egész Európa bármiféle értelmes és élhető jövőjét elárulja, az egy utolsó rongyember és kész.

Soros zsoldosok léteznek, igen. NEM civilek.

"Soros - furcsa identitású,sokunk szerint undorító beállítottságú - undormányfia a nemzetállamok bukását kívánja....Soros György fia beengedné Európába a migránsokat, és eltörölné a nemzetállamokat.

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét. A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. Alex és Maxwell, ha Pestre jönnek instruálni a Soros-aktivistákat, gyakran töltik éjszakáikat Budapest legdrágább szállodájának elnöki lakosztályában, a Four Seasonsben, ahol kétmillió forintba kerül egy éjszaka.

Az ellenzék csúfos bukása után csatasorba állította a fiát, Alexet is, akit Budapestre küldött. A pénzügyi spekuláns ugyanis képtelen belenyugodni a választási vereségbe.Soros György nem adja fel a migránsok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan támadja Magyar­országot. Az új hadjárat parancsnoka ezúttal is a fia, Alex – írja a Ripost. Alex Soros, ha tehetné, eltörölné a nemzetállamokat, amin egy korábban a közösségi oldalára feltöltött posztban is élcelődik. Alex Soros az Instagramon posztolt egy fotót, amelyen a nemzetek bukásán viccelődött.Egy olyan képet töltött fel ugyanis, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló található: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák és egy európai uniós. A milliárdosfiú felteszi a kérdést: melyik nemzet zászlaja fog először lehullani?

Soros Alex már korábban átvette a magyar hadtest irányítását, de a Ripost információi szerint most ismét személyesen érkezik Budapestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette élet és harcostársa, Maxwell Osborne, MaxiBubus is,aki már nagypofával bele is szólt a magyar politikába.

Lexibaba és barátja, Maxibubus szemelte ki például a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak a szocialista Gurmai Zita fiában, Gulyás Balázsban is, aki a szombati budapesti ellenzéki tüntetés főszervezője volt.

A Ripost információi szerint Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást a magyar osztagnak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa, Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet- és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok. A melegek körében közkedvelt divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan."

Linkeken van több kép is.

https://888.hu/article-soros-gyorgy-fia-budapestre-jon-hogy-az-ellenzeknek-segithessen

Soros György fia Budapestre jön, hogy az ellenzéknek segíthessen

2018. április 18. 21:28

Soros György nem képes elfogadni azt, ahogy a magyar emberek döntöttek az áprilisi választáson. Ezért a hét elején Brüsszelbe utazott, és ott szövetkezett Magyarország ellen, most pedig a fiát küldi Budapestre.

A milliárdos üzletember fia, Alex ismét Budapestre látogat barátjával, Maxwell Osborne-nal, aki neves divattervező és politikai aktivista. Az utazás célja nem más, minthogy csatasorba állítsák az ellenzéket – írja a Ripost. Az idő nagyon sürgeti őket, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig ki kell találni az új migránsrendszert, amit minden tagállamnak át kell vennie. Hivatkozási alapnak pedig nagyon jól jön nekik a választások eredményével szembemenő tüntetések. Alex Soros ezért is szimpatizál annyira az ellenzéki tüntivel, amiről még a világhálón is előszeretettel posztolgat.

Soros György továbbra is a háttérből irányít, de a magyar ügyek közvetlen vezetését fiára bízta. A Ripost információi szerint például Alex és barátja, Maxwell szemelték ki Gulyás Mártont az ellenzék új vezetőjének. Alex sokszor kikéri Maxwell tanácsát politikai kérdésekben. Állítólag Gulyás Mártont is Maxwell választotta ki "megérzései" alapján. Alex pedig bízik párja megérzéseiben, ezért támogatja Gulyás Mártont. De szimpatizálnak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiával is, Gulyás Balázzsal, aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Neki már külön gratuláltak is a választások eredményével szembemenő demonstráció megszervezéséhez.

Alex és Maxwell között több van mint barátság, folyamatosan együtt járják a világot és elképesztő mennyiségű közös fotóval posztolják tele közösségi oldalaikat.

Az ifjú Soros nem csak barátjáról oszt meg képeket, arról is megemlékezik néha egy-egy fotóval, amikor Hillary Clintonnal vagy Obama exelnökkel találkozik, hiszen velük is rendszeresen egyeztet, mivel apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

Alex és Maxwell kiállnak a migráció mellett, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen.

Több általuk közzétett videón arra biztatják a migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé. Évente többször turnéznak migránstáborokban és jótékonykodnak kicsit, miután a luxuspartik jelentette fáradalmakat kipihenték – írja a Ripost.

Budapesten általában a Four Seasonsben szállnak meg, ahol 2 millió forintba kerül egy éjszaka.

Alex innen szokott útnak indulni a CEU felé, hogy ott eligazíthassa a Soros-aktivistákat.

https://ripost.hu/cikk-soros-ismet-pestre-kuldte-a-fiat-alex-hozza-a-legjobb-baratjat-is-szilveszteri-coming-out

Soros ismét Pestre küldte a fiát, Alex hozza a legjobb barát­ját is: Szilveszteri co­ming out

Soros György képtelen belenyugodni a vá­lasztási vereségbe, nem adja fel a migrán­sok betelepítésének tervét. A hét elején Brüsszelbe ment, hogy ismét onnan tá­madja Magyarországot. Az új hadjárat pa­rancsnoka ezúttal is a fia, Alex.

Nem adják fel a migránskvóták keresztülvitelét. Soros Alex már korábban átvette a magyar hadtest irányítását, de most ismét személyesen érkezik Pestre. Elválaszthatatlanul ott van mellette legjobb barátja Maxwell Osborne. Ő is beleszól a magyar politikába.

A megsemmisítő választási vereség után az elsődleges cél az ellenzék feltámasztása és csatasorba állítása. A Soros-klán ennek rendel alá most mindent.

Sürget az idő, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig át kell erőltetni az új migránsküldő rendszert. Az ellenkezni merészelő tagállamok akarata ellenére is! Ezért támogatják minden erejükkel a választások eredményével szembemenő tüntetéseket, hogy aztán azokra hivatkozni lehessen a brüsszeli migránscsatában. Alex Soros ezért posztolgatja a tüntetésről szóló híreket szerte a világhálón.

Soros György már korábban a fiára bízta a magyar osztagok vezetését. Alex és barátja Maxwell szemelte ki például a garázda Gulyás Mártont, ők láttak benne fantáziát. De bíznak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiában, Gulyás Balázsban is, aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Már gratuláltak is neki, lelkesülten posztolva a szabad választásokat tagadó demonstráció fotóját…

Maxwell, a kis Soros, meg a coming-out

Soros Alex rövidesen újra személyesen tart eligazítást a magyar osztagnak, és ismét vele jön elválaszthatatlan társa Maxwell Osborne is. Maxwell szó szerint élet és harcostársa a Soros-örökösnek. Elválaszthatatlanok.

A neves divattervező és politikai aktivista évek óta a legszorosabb kapcsolatban áll a Soros-fiúval, együtt járnak a világban mindenfelé, fotók és videók százait posztolják nyilvánosan.

A képeken már-már provokatív módon demonstrálják fizikai és érzelmi összetartozásukat. Gyakran ölelkeznek, szorítják egymás kezét.A nyilvános posztokhoz írt szövegek szoros és egyre mélyülő emberi kapcsolatról tanúskodnak.

Bár mindenki tudta a New York-i felső tízezer köreiben, hogy ők ketten egy párt alkotnak, de a Soros-fiú politikai szerepére tekintettel mégis okoztak némi meglepetést szilveszterkor.

Az újév hajnalán ugyanis egy látványos videóval, sőt egy közös ágyfotóval coming-outoltak, egyenesen Dominikából, a közös szállodai szobából...

Páros utazás, csak mi ketten, hirdették a videó kockái...

Bátran megmutatták országnak-világnak, hogy mi a teljes igazság. Politikai körökben mindez idáig ritkának mondható pikáns Instagram és Twitter üzenetekből sem volt hiány, például, ki hogyan szokott "a másik háta mögé kerülni", hogy finoman fogalmazzunk. Szállt a neten az I love you! és a Bromance, a testvérek románca.

Nagypolitikai körökben szokatlan nyíltsággal posztolgatja Soros Alex ezeket a fotókat. Aztán meg egyet mondjuk arról, amikor Hillary Clintonnal vagy Obama ex-elnökkel találkozik rendszeresen, hiszen apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

Mit mondhatunk erre? Ez van és kész, legyenek boldogok. Az már más kérdés, hogy a Soros-fiú magyar politikai kérdésekben is támaszkodik párjára Maxwell Osbornra.

Elsősorban az ő favoritja Gulyás Márton, akit főként Maxwell „megérzései" alapján pénzelnek Sorosék. Hogy mit lát Maxwell Osborne Gulyásban? Talán a vehemenciája tetszik neki, netán a stílusa, beleértve az atlétatrikót, piros pöttyös zoknit és lila nyakkendőt is.

Mindenesetre küldik a pénzt és biztatást neki bőségesen… New York-i információk szerint rövidesen az óceán túlpartján is megfuttatják a „lieblinget".

A Soros-fiú és Maxwell természetesen nagy hívei a migrációnak, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen. A közzétett videókon biztatják a jobb sorsra érdemes migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé….

Évente többször turnéznak migránstáborokban, jótékonykodnak egy kicsit a sok-sok fergeteges, több tízezer dollárba kerülő New York-i luxusparty után, ahol mindketten pénzszóró „bulikirálynak", playboynak, amerikai sztárok nagy csókosának számítanak.

Nincsenek megjegyzések: