2018. április 24., kedd

Feltétlen eu párti rosszabbik párt visszahívná Brüsszelből, pedig minket képvisel !!!! A nemzeti érdekeinket. Ja, a libsik szerint nemzet nincs. Sőt, ők sincsenek. Magyarország és Lengyelország a „brüsszeli vádlottak padján”

Feltétlen eu párti rosszabbik párt visszahívná Brüsszelből, pedig minket képvisel !!!!

A nemzeti érdekeinket. Ja, a libsik szerint nemzet nincs. Sőt, ők sincsenek.

Ne hagyjuk destabilizálni Magyarországot az EU és Sorosék által - Nálunk nem csinálhatnak Majdan teret, Ukrajnát! - Morvai felhívása (Videóval)

2018. április 12. csütörtök, 17:45

Morvai beolvasott - Magyarország és Lengyelország a „brüsszeli vádlottak padján"

Magyarországot, majd Lengyelországot ültették a „vádlottak padjára" április 12-én az Európai Parlamentben. Morvai Krisztina felszólalásaiban helyretette a nemzeti függetlenségüket védő tagállamokkal szemben bosszúszomjas eurokratákat. Rámutatott arra is: amikor egyes európai parlamenti képviselők unatkoznak, elkezdenek sorosista pajtásaikkal együtt forradalmakat kirobbantani, országokat destabilizálni, "arab tavaszt", vagy éppen ukrajnai Majdan teret "csinálni", tengernyi szenvedést okozva a későbbiekben a helyi lakosságnak. Alább csatolunk egy felvételt, amelyen a Momentum Mozgalom által a napokban Magyarországra hívott "kedvencünk", a magyargyűlölő Guy Verhofstadt EP képviselő a Majdan téren (Kijev, Ukrajna) szónokol és lázít. A következményeket ismerjük... Legyünk bölcsek, hogy Magyarországon ezt ne tudják megismételni!

Krisztina csütörtöki felszólalásai ezen a felvételen láthatóak:

http://www.youtube.com/watch?v=0h_VHKNxEnI

Guy Verhofstadt Majdan téri szónoklata pedig

https://www.euractiv.com/section/eu-elections-2014/video/guy-verhofstadt-speaking-to-protesters-in-maidan-square-kiev/

https://www.morvaikrisztina.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1532:2018-04-12-16-47-48&catid=90:besorolatlan

Nincsenek megjegyzések: